Life hot on the air

Приклучи се!

  • Креирај ја плеј листата на Лајф радио
  • Споделувај музика, слики и видеа
  • Учествувај во наградни игри
  • Слушај ги сите актуелни хитови он-лајн

Најава

Запомни ме

Како да не слушаш?

Life-Radio-am-fm-radioFM radio
– Life Radio можете да го следите на фрекфенцијата 89,1 MHz во Скопје, потребен ви е само радио приемник кој ке го подесите на напоменатата фрекфенција.

 

 

   BigWirecastIcon2


Live streaming
– на нашата интернет страна http://217.16.69.17:8000/liveradio.mp3.m3u со притискање на овој линк автоматски ке бидете отворен Live streamingot на Life Radio. 

oldschool_tv_on2

Исто така Life Radio ке можат да го следат и корисниците на T-Home Max TV

You are here Како да не слушаш?