Life hot on the air

Приклучи се!

  • Креирај ја плеј листата на Лајф радио
  • Споделувај музика, слики и видеа
  • Учествувај во наградни игри
  • Слушај ги сите актуелни хитови он-лајн

Најава

Запомни ме
Dejan

Пријатели

Групи

За мене

Основни информации

Пол
Машко
Години
30
За мене
Musician, guitar player, singer, author.

Контакт информации

Мобилен телефон
078334364
Град / Место
Skopje
Држава
Macedonia

Последни активности

You are here JomSocial Dejan