Life hot on the air

Приклучи се!

  • Креирај ја плеј листата на Лајф радио
  • Споделувај музика, слики и видеа
  • Учествувај во наградни игри
  • Слушај ги сите актуелни хитови он-лајн

Најава

Запомни ме

Да не беа позанти што би биле....

15
Sep 2014
  • PDF
15 Sep 2014

bono_the-cop_A1.

Bono (U2)- Фротменот на  U2-во една прилика изјави доколку не би бил познат пејач би бил агент за продажба,  а како мал сонувал да работи како полицаец!

 

Miley fotografkinja A Miley Cyrus - Miley уште од мала е влезена во шоу бизнисот, ама и сонувала да се занимава со фотографирање!   Rihanna shrink A1

Rihanna - Rihanna од секогас сакала да работи како психолог. Во спотот со  Eminemom за "Monster" накратко ја одглуми таа улога ...и добро и стои!Shakira astronom A

Shakira - Да не е тоа што е денеска, Shakira најверојатно денеска би била- астроном.

 

 

 

 

 

 

 

Последно освежено на Понеделник, 15 Септември 2014 15:47

You are here Почетна