Life hot on the air

Приклучи се!

  • Креирај ја плеј листата на Лајф радио
  • Споделувај музика, слики и видеа
  • Учествувај во наградни игри
  • Слушај ги сите актуелни хитови он-лајн

Најава

Запомни ме

Dave Grohl од Foo Fighters свири гитара со неговата скршена нога

13
Jul 2015
  • PDF
13 Jul 2015

Dave Grohl

Сме виделе фантастични перформанси од Jimmy Hendrix, кој што 

свиреше на гитара со неговите заби, или држејќи ја гитарата позади грб. Но, Dave Grohl направи нешто ново. Откако ја скрши ногата минатиот месец, Grohl ги изненади сите со неговата присутност во New Jersey, каде што сред концерт изведувајќи ја песната Outsider, Grohl се уклучи со негото соло, коешто го свиреше со неговата скршена нога.

You are here Почетна