Life hot on the air

Приклучи се!

  • Креирај ја плеј листата на Лајф радио
  • Споделувај музика, слики и видеа
  • Учествувај во наградни игри
  • Слушај ги сите актуелни хитови он-лајн

Најава

Запомни ме

Ed Sheeran и Elton John ја изведуваа заедно “Don’t Go Breaking My Heart”

13
Jul 2015
  • PDF
13 Jul 2015

Ed Elton

Еd Sheeran му се приклучи на сцената на Elton John каде што го перформираше првиот од трите концерти во стадионот Wembley минатата ноќ.

 

Sheeran ќе настапи пред 80 илјади луѓе секоја вечер овој викенд и ги изненади сите со заедничкото претставување со Elton John, кои што ги испеаја песните"Don’t Go Breaking My Heart" и "Afire love”. Снимката од првата песна може да се види подолу.

You are here Почетна