Life hot on the air

Приклучи се!

  • Креирај ја плеј листата на Лајф радио
  • Споделувај музика, слики и видеа
  • Учествувај во наградни игри
  • Слушај ги сите актуелни хитови он-лајн

Најава

Запомни ме

Како најголемите ѕвезди го славеа 4 Јули

06
Jul 2015
  • PDF
06 Jul 2015

sheeran-swift-600

Многу музички ѕвезди беа активни на денот на независноста на САД, на 4. Јули. 

 

kacey-musgraves-performs-at-2014-grammy-awards-in-los-angeles 1

Во Аustin, Texas, Kacey Musgraves перформираше на концертот наречен Willie Nelson, кој што се оддржува секоја година. 

 

beyonce

Kelly Rowland, Missy Elliot, Solange Knowles и Beyonce Knowles, 4јули го прославија на фестивалот Essence во New Orleans.

 

 

kesha

Kesha пристигна во Hard Rock хотел и казино во Las Vegas, Nevada, каде што се оддржа познатата Pool Party наречена  Rehab.

 

 

nicole-scherzinger

Nicole Scherzinger пееше на концертот оддржан по повод Денот на независноста во Washington, DC. 

 

 

flo-rida-and-robin-thicke-on-today-show

Во New York City, Robin Thicke и Flo Rida учествуваа на Macy’s Fourth of July Fireworks Spectacular.

 

 

kelly-clarkson-ed-sheeran-and-more-perform-at-macy-s-4th-of-july-spectacular

На Macy’s Fourth of July Fireworks Spectacularбea присутни многу други ѕвезди како Ed Sheeran, Kelly Clarkson, Brad Paisley.

 

 

 

You are here Почетна